Járványügyi intézkedések

Járványügyi intézkedések

Folyamatosan frissülő tartalom.

Tisztelt Szülők!

Kedves Diákok!

A járványügyi intézkedések betartása intézményünkben a következő (EMMI Intézkedési terve alapján):

  • Iskolánkba csak egészséges diákokat várunk! Kérjük a szülőket, hogy fokozottan figyeljenek gyermekük egészségi állapotára, és csak akkor engedje iskolába, ha teljesen egészséges!
  • Amennyiben a gyermeknél a szülők tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról! A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha gyermekénél koronavírus - gyanú, vagy igazolt fertőzés van!
  • Amennyiben a gyermeküknél fertőzés tüneteit észleljük az iskolában, úgy elkülönítjük őt a kijelölt teremben, és azonnal értesítjük a szülőket. Kérjük, hogy az aktuális elérhetőségét minden szülő adja meg az intézmény felé, különös figyelemmel a telefonszám változásokra! Köszönjük!
  • Az intézménybe a bejáratnál kihelyezett fertőtlenítő használata után lehet belépni! Továbbá minden szakteremben helyeztünk el kézfertőtlenítőt használatra. Amennyiben a kisgyermek allergiás a fertőtlenítőre, úgy a mosdóban szappanos kézmosás használata kötelező!
  • Az iskolába idegen nem léphet be (szülő sem)! Amennyiben ügyintézés céljából feltétlenül szükséges az intézménybe történő belépés, azt csak intézményvezetői engedéllyel, maszk viselése mellett lehet megtenni! 
  • A folyosókon maszk viselése, védőtávolság megtartása gyermekek számára is kötelező! A csoportosulás elkerülése érdekében kérjük a diákokat, hogy csak a tanóra megkezdése előtt lépjenek be az intézménybe! Kérjük a szülőket, hogy gyermekük táskájában mindig legyen maszk, erről gondoskodjanak!
  • Szülői értekezlet, fogadó óra: Kérjük a szülőket, hogy szükség szerint e-mail-ben, online felületen, telefonon keressék fel gyermekük tanárát.
  • A köhögési etikett betartása, betartatása mindannyiunk érdeke! Erről a diákok állandó tájékoztatást kapnak tanáraiktól (papírzsebkendő használata, majd kézmosás, esetleg fertőtlenítés).
  • Tanórákon természetes szellőztetést, az órák között fertőtlenítést végzünk a termekben. A pedagógusnak lehetősége van a tanóra időtartamát fertőtlenítés idejére lerövidíteni. Tanórákon a diákok egymás tárgyaihoz, holmijukhoz nem érhetnek!
  • Tanulói hiányzások kezelése: Annak a tanulónak az iskolai hiányzását, aki vírusfertőzés szempontjából veszélyeztetett csoportba tartozik, erről orvosi igazolással rendelkezik és bemutatja, hiányzását igazoltnak kell tekinteni. Igazolt hiányzás az is, ha a diák hatósági karanténban van. Ezekben az esetekben tanáraink felveszik a kapcsolatot a diákkal, akik egyeztetett online kapcsolattartási formában vehetnek részt az oktatásban.

Covid 19 tünetei: láz, fáradtság, levertség, száraz köhögés. Kevésbé gyakori tünetek:  fájdalom, torokfájás, hasmenés, fejfájás, a szaglás/ízlelés elvesztése, kötőhártya-gyulladás, bőrkiütés, vagy elszíneződés az ujjakon.

Kollégáink állandó fertőtlenítéssel védik a diákok és az itt dolgozók egészségét. Célunk, hogy a szokásos módon tudjuk az órákat megtartani.

Ügyintézésre kérjük, használják a következő elérhetőségeket:

telefon +36304022367, email: fami1926@gmail.com.

 

Megértésüket köszönöm:

Baráth Adrien

intézményvezető

 

Pályázatok

Iskola logoja
untitled