Térítési díj

Térítési díj

Befizetési határidő 2023. március 15.

Tisztelt Szülők!

A  2. félév térítési díjainak számláit, bizonylatait az e-krétán keresztül, valamint papír alapon a főtárgy tanár által elküldve is elérhetik. Az E-kréta felületen bankkártyával való fizetés is lehetséges, valamint itt láthatók az utalással történő fizetéshez szükséges adatok, információk. Fontos, hogy az E-ellenőrzőbe nem tanulói, hanem szülői belépésnél látható a fizetendő számla.

Kérjük, hogy amennyiben nem az e-krétán keresztül fizeti be a díjat, úgy az iskola e-mail címére ( fami1926@gmail.com ) küldjék el a banki bizonylatot a befizetésről. Köszönjük! 

FIZETÉSI HATÁRIDŐ 2023. MÁRCIUS 15.

E-krétán keresztüli ügyintézés:

Teendők:

1. Lépjenek be az iskola e-kréta felületére:

e-kréta belépés

(Ha nem tudják a belépési adataikat, kérjük, olvassák el a teendőket itt: e-kréta belépés)

2. Belépés után válassza a középső ikont: e-Ügyintézést.

3. A kattintás után a bal oldali menüsorban a legutolsó a BEFIZETENDŐ tételek. Itt látható a befizetendő számla gyermeke neve mellett. Amennyiben a név előtti kis négyzetet kipipálja, megjelenik a számla befizetésének a lehetősége. Erre rákattintva tudja kiválasztani, hogy bankkártyával, vagy utalással szeretne fizetni. Mobiltelefonról szintén az e-ügyintézésre kell menni, majd balra fent a három pontra kattintani, és a befizetendőkre lépni. 

Amennyiben csekken szeretné befizetni a díjat, úgy kérjük, hogy az iskola gazdasági irodájában jelezze azt!

Amennyiben a számlát papír alapon kapja meg, a befizetésénél az alábbi adatokat kérjük feltüntetni:

Kréta Előírás azonosítót (KRTE……..) és a számla sorszámát (941….), valamint kérjük a számlán szereplő vevő  nevét is  (ha megoldható).

 

KÖSZÖNJÜK!

Pályázatok

Iskola logoja
untitled