Új tanulók jelentkezése a 2020/21-es tanévre

Új tanulók jelentkezése a 2020/21-es tanévre

Meghosszabbított határidő: június 15.

Tisztelt Szülők!
Kedves Gyerekek!
 
A következő tanévre nagy szeretettel várjuk a zenélni, énekelni, táncolni, rajzolni szerető fiatalokat. Az idei évben tényleg egyszerűen el lehet érni intézményünk jelentkezési lapját, hiszen egy online űrlap kitöltésével, majd elküldésével már fel is vehetik velünk a kapcsolatot.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP


INFORMÁCIÓK:
Zeneművészetnél a leendő 1. osztályosok számára szolfézs előképző 1. osztályt indítunk heti 2*45 percben. (Ez játékos formában vezet be a zenei alapokba.) 2. osztályosok szolfézs előképző/2. osztályban szintén heti 2*45 percben tanulják a zenei alapokat, előkészítve a hangszeres tanulmányokhoz szükséges kottaolvasást. Hangszeres tanulmányokat az általános iskola 3. osztálytól ajánljuk, heti 2*30 perc az óra időtartama, melyhez a kötelező szolfézs óra heti 2*45 perc. Hangszerek, melyekre jelentkezni lehet: cselló, hegedű, népi hangszerek (furulya, hegedű), népi ének, magánének 14 éves kor felett, trombita, harsona, kürt, tuba.
Gitárra, dobra nincs felvétel!
Néptánc - A Kőrösi Iskolában és a Hevesi Iskolában szeretnénk új osztályt indítani Kócza Attila tanár úr vezetésével. A Péterfy Iskolába és a Rozgonyi Iskolába pedig Péter Katalin tanárnő irányításával működő csoportokhoz lehet becsatlakozni.(Képzés ideje előképző osztálynál 2*45 perc, 1. osztálytól 2*90 perc).
 
Képzőművészet - a Kőrösi Iskolában, a Batthyány Lajos Gimnáziumban és a zalaszentbalázsi  Petőfi Sándor Általános Iskolában  működő osztályba várjuk az új diákokat. Tanár Kovács Katalin. (Képzés ideje 2*90 perc)
 
A veszélyhelyzet elmúltával augusztus végén, szeptember elején egy motivációs beszélgetésre, felmérésre várjuk a jelentkezőket (ritmus, dallam, hallás, testi fejlettség pl. balett, nagyobb hangszerek választásánál).
Fontos, hogy intézményünkben az oktatás térítési díj megfizetése mellett vehető igénybe!   
Minden esetben ingyenes az oktatás a hátrányos, halmozottan hátrányos, a testi, érzékszervi, középsúlyos és enyhe értelmi fogyatékos, továbbá az autista tanulók részére az első alapfokú művészetoktatásban való részvétel.
 
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

 
 

 

Pályázatok

untitled
Iskola logoja