Felvételi

JELENTKEZÉS A 2021/22-ES TANÉVRE

A jelentkezés a járványhelyzet miatt meghosszabbítva június 11-ig!

 

 Jelen pillanatban a járványügyi helyzet miatt a jelentkezés online, google ürlap kitöltésével és elküdésével történik. Amennyiben lehetőségünk lesz rá, egy képességfelmérést a későbbiekben, e-mailes, telefonos egyeztetés után szeretnénk tartani. 

A jelentkezési lap linkje:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8pdtLEceOKJTLBZaG0bMXihNOZvOvmEhUb0VFLWmc4dT8GA/viewform

INFORMÁCIÓK AZ OKTATÁSSAL KAPCSOLATBAN:

Zeneművészet:

Általános iskola 1. osztályosai számára kiselőképzős csoport indul heti 2x45 percben.

Általános iskola 2. osztályosai számára előképzős csoportok indulnak heti 2x45 percben.

Általános iskola 3. osztály, vagy annál idősebb gyermekeket  a felvételiztető tanárral való egyeztetés, meghallgatás után tudjuk szolfézs csoportba besorolni. hangszeres óra 2x30 perc, kötelező szolfézs 2x45 perc.


Képzőművészet:  A tanítás helyszíne a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola, a Batthyány Lajos Gimnázium és a zalaszentbalázsi  Petőfi Sándor Általános Iskola. Tanár Kovács Katalin. A képzés ideje heti 2x90 perc. 


Néptánc:  Új diákok számára becsatlakozási lehetőség van a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában, a Hevesi Sándor Általános Iskolában és a Rozgonyi Úti Általános Iskolában működő osztályokba. A képzés ideje előképzős osztálynak 2 x 45 perc, 1. osztálynak  2 x 90 perc.


Balett: A képzés ideje heti 2 x 90 perc.  Tanár: Baj-Pulai Viktóia. 


Az iskolában az oktatás térítési díj megfizetése után vehető igénybe!

Minden esetben ingyenes az oktatás a hátrányos, halmozottan hátrányos, a testi, érzékszervi, középsúlyos és enyhe értelmi fogyatékos, továbbá az autista tanulók részére az első alapfokú művészetoktatásban való részvétel.

Szociális kedvezmény is igénybe vehető:

Térítési díj szabályzat

 

 

Pályázatok

Iskola logoja